Dňa 22. októbra 2022 sme mali neuveriteľnú príležitosť zúčastniť sa natáčania videoklipu k pesničke EGO - We the Love. Táto skúsenosť bola pre nás nezabudnuteľná a radi by sme sa o ňu podelili s vami.

Časť videoklipu, v ktorej sme účinkovali, sa natáčala v náhrávaciom štúdiu v Čani. Bolo to fascinujúce pozorovať, ako sa tvorí hudobný videoklip a ako to všetko funguje. Aj keď sme tam boli iba ako zlatníci a návrhári šperkov, boli sme súčasťou tvorby niečoho veľkolepého.

V rámci videoklipu sme prezentovali šperky, ktoré sme vyrobili v našom ateliéri. Boli sme hrdí na to, že náš diel bol súčasťou tejto skvelé produkcie. A nie len to, v retiazkach, ktoré sme predstavovali, boli použité naše diamanty v celkovej hodnote viac ako 300 000 eur. Bolo to úžasné vidieť, ako sa naše diela dokážu takto vyniknúť.

Celý zážitok bol veľmi vzrušujúci a sme radi, že sme mohli byť súčasťou tejto skvelej produkcie. Veríme, že vám tento videoklip prinesie rovnaké množstvo radosti a nadšenia, ako nám priniesol nám.

Nižšie Vám už prinášame výsledok z natáčania videoklipu:

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt bol pridaný do porovnávania.