Vitajte na našej stránke PODRACKY.sk! Sme špecialisti na výkup investičného zlata, striebra, platiny a paládia v Košiciach. Pokiaľ hľadáte spoľahlivého partnera pre výkup investičných kovov, ste na správnom mieste.

Výhody výkupu investičných kovov v Košiciach

Naša spoločnosť vám ponúka transparentné a férové ceny za vaše investičné kovy. Sme odborníci v oblasti a sledujeme aktuálne trhové ceny, aby sme vám za vaše kovy mohli poskytnúť najlepšiu možnú hodnotu. Okrem toho náš profesionálny tím zabezpečí rýchly a bezpečný proces výkupu.

Ako prebieha výkup zlata, striebra, platiny a paládia

Výkup investičných kovov prebieha jednoducho a pohodlne. Stačí prísť s vašimi drahými kovmi do našej prevádzky v Košiciach. Na mieste vám zabezpečíme rýchlu a presnú analýzu vášho zlata, striebra, platiny alebo paládia. Na základe výsledkov analýzy a aktuálnych trhových cien vám ponúkneme tu najlepšiu cenu za vaše investičné kovy. Pred návštevou je najlepšie sa vopred telefonicky objednať, aby ste mali zaručené, že sa budeme môcť venovať na 100% iba Vám.

Finančné prostriedky do 5000 eur Vám vyplatíme v hotovosti, nad túto sumu Vám financie zašleme bezhotovostným prevodom na Váš účet.

VÝKUP INVESTIČNÉHO ZLATA, STRIEBRA, PLATINY A PALÁDIA V KOŠICIACH

Druhy investičných kovov, ktoré výkup zahŕňa

Výkup investičných kovov zahŕňa širokú škálu produktov, ako sú zlaté a strieborné tehličky, mince, platinu alebo paládium. Ak máte investičné kovy v akejkoľvek forme, radi vám poskytneme bezplatné poradenstvo a ponuku na výkup.

Aktuálne ceny investičných kovov

Ceny investičných kovov sa neustále menia. Preto je dôležité byť informovaný o aktuálnych trhových cenách. Sledujeme trhové ceny denne a každých 15 minút ich aktualizujeme na našom webe. Tým zabezpečujeme, že vám ponúkneme najlepšiu možnú cenu za vaše investičné kovy. Pri každom produkte na našom webe je transparentne uvedená výkupná cena.

Návšteva našej prevádzky v Košiciach

Výkup investičných kovov prebieha priamo v našej prevádzke v Košiciach. Nachádzame sa na výborne dostupnom mieste so skvelou dopravnou dostupnosťou. Pre vaše pohodlie sme pripravili parkovacie miesta priamo pred našou prevádzkou. Navštívte nás a naše priateľský a odborný personál vám poskytne všetky potrebné informácie a pomoc pri výkupe investičných kovov.

Adresa prevádzky

PODRACKY.sk

Tolstého 9

040 01 Košice

0905 233 174

info@podracky.sk

Prečo si vybrať nás pre výkup investičných kovov

Naša spoločnosť je v oblasti výkupu investičných kovov už dlhé roky. Vďaka našim skúsenostiam vieme poskytnúť našim zákazníkom profesionálny a spoľahlivý servis. Naše kľúčové hodnoty sú diskrétnosť, transparentnosť, férovosť a dôvera, čo nás robí ideálnym partnerom pre výkup vášho zlata, striebra, platiny a paládia.

Kontaktujte nás pre viac informácií

Pokiaľ máte záujem o výkup investičných kovov alebo máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Môžete nás zavolať, napísať e-mail alebo prísť priamo do našej prevádzky v Košiciach. Naši odborníci vám radi poskytnú všetky potrebné informácie a poradenstvo.

Produkt bol pridaný do zoznamu želaní
Produkt bol pridaný do porovnávania.